Et innlegg fra bloggen GeOs blogg GeOs blogg

USA: Brogeland - Bakke til Round of 16

I det amerikanske vårmesterskapet pågår nå hovedturneringen VANDERBILT (lag), og de har kommet til Round of 16 som starter i kveld (onsdag) kl. 20 norsk tid. Kampen som spilles i Reno, Nevada er face-to-face, og det er overføring på BBO. Det hele kan følges der, og det starter altså akkurat nå i skrivende stund.

I Round of 32 ble det en sensasjon da et av topplagene LEVINE med Helgemo-Helness røk ut mot 30.seedede GUPTA. På GUPTA spiller tre danske spillere, Morten Bilde, Andreas W. Meister og Emil Jepsen. Også Dennis bilde fra Danmark er videre (lag Lebowitz). 

Erik Berg sitt lag møtte storlaget NICKELL (2.seedet)  i R-32. Det startet lovende for nordmannens lag med 10-10 i det første settet, men etter det ble det juling å få - over og ut...

Men Boye Brogeland og Christian Bakke sitt lag gikk ganske greit videre da de slo ut et lag som var seedet som nr. 25. Kampen så lenge komfortabel ut for et norske laget, men de tapte siste sett nokså stort og vant til slutt med kun 8 IMP. I round of 16 møter de lag AMOILS som er seedet som nr. 9. Det norske paret sitter over det første av de fire settene.

 

 

Kommentarer

Logg inn for å skrive kommentarer.