Et innlegg fra bloggen GeOs blogg GeOs blogg

Team Zia vant Cavendish lag

Lagturneringen ble vunnet av team Zia som slo det polskpregede lag Wigoder i finalen. I semifinalen røk Zimmermann (med Helgemo-Helness) med liten margin mot Wigoder, mens Zias seiersmargin i sin semifinale mot Mossop var enda mindre (1 IMP!).

I dette spillet fra finalen gikk det på vurderinger. Jeg synes Vince Demuy (og John Hurd) vurderte bedre enn det unge, polske stjerneskuddet Klukowski, men Demuy måtte ha hjelp av at makkeren fant spilleføringen for at det skulle bli suksess. 

Demuy     Pszcola      Hurd     Wigoder

 

Klukowski Weinstein Zatorski Mahmoud

,

På femtrinnet valgte Demuy å gjøre det enkelt, han støttet makkerens hjerterfarge. Hurd mente slem var sannsynlig og la på til 6 hjerter. Meldingsforløpet gikk litt annerledes ved det andre bordet da nord hoppet helt til 4 ruter og Zia la inn en kryptisk 5 kløvermelding. Da Klukowski valgte å doble og doble igjen fikk amerikanerne spille 5 ruter doblet. Det kostet bare 500 mot soneutgang, men det kunne likevel blitt tapsspill om Hurd ikke fant hjertervarianten og gikk bet i 6 hjerter. Han la ned hjerter ess først, og da han tok finessen over syd etter at knekten falt hos nord var det +1430 til notering. Det ga vinnerlaget hele 14 IMP. Kampen ble til slutt vunnet av Zia sitt lag med 13 IMP!

Vinnerlaget, f.v. Demuy, Hurd, Weinstein og Zia.

 

CAVENDISH OPEN PAIRS - auksjonsturneringen - starter fredag. Auksjonen av parene foregikk torsdag kveld med Zia og danske Christina Lund Madsen som auksjonariuser. Den totale potten til fordeling blant de som "eier" de parene som plasserer seg i toppen ble på 475.00 Euro. Det dyreste paret (og derfor favorittparet) ble som så ofte tidligere i Cavendish Helness - Helgemo (25.000 Euro) med Demuy-Hurd nest dyrest (21.000 Euro) og Zia-Weinstein bak de igjen (18.000 Euro). 

Kommentarer

Logg inn for å skrive kommentarer.