Et innlegg fra bloggen GeOs blogg GeOs blogg

TRENING 3 (video)

I dag får du et video-opptak av en individuell treningsøkt på BBO. Underveis i spillingen forsøkte jeg å gi noen kommentarer både når det gjelder meldinger, spill og motspill. Det må presiseres at det som blir sagt skjer spontant, ingen redigering, så det kan godt skje at det blir sagt noe feil, at noe blir oversett osv.

De mest interessante spillene kan det godt hende jeg kommer tilbake til her i bloggen for dem som ikke velger å «bakspille» treningsøkta ved å se videoen.

I denne økta spilte jeg med en robot og hadde roboter som motspillere. Det er bare en av mange måter å trene på. Hvis man spiller robot-turnering på BBO er fordelen at du selv får spille kontraktene hver gang egen side er spillefører (du blir flyttet fra blindemann til spilleførers plass). I turneringene har man imidlertid ikke så god tid selv om det normalt er rikelig, men det kan blir litt stress hvis det skal analyseres og forsøksvis sagt si noe fornuftig underveis. Så i dette opptaket spiller robotmakkeren min sine egne kontrakter, og da går det lynfort. Det blir ikke så lett å følge med og si noe særlig fornuftig da. Jeg kan komme tilbake til noen av de spillene hvis noe spesielt interessant skjer.

I denne debuten min når det gjelder å lage denne type videoer gikk spillingen ganske bra for robotmakkeren min og meg, men senere kan det godt hende det blir mange flere dårlige spill. Det kan imidlertid være minst like nyttig å gå gjennom spill i ettertid hvis det har gått dårlig!

I dette opptaket er det åtte spill og videoen varer ca. 36 minutter.

Her er opptaket:

 

Kommentarer

Kjempebra, Geo. Du er super! Hilsen Vetle

Totalt 1 kommentarer

Logg inn for å skrive kommentarer.