Et innlegg fra bloggen GeOs blogg GeOs blogg

Svak norsk dag i mix-finalen

Selv om det er en god prestasjon å kvalifisere seg til en EM-finale må det være lov å si at de norske resultatene etter første dag (av to) i mixfinalen er litt skuffende. Thor Erik Hoftaniska er beste norske så langt på 16. plass (av 52) sammen med Kathrine Bertheau. 

Marianne Harding (med Simon Gillis) lå lenge ganske høyt oppe, men halveis i turneringen ligger hun litt under middels (30). Siv Thoresen-Thomas Charlsen (27), Torild Heskje-Jo Arne Ovesen (28) og Bodil Øigaarden-Steffen Simonsen (40) har en hel spilledag til å spille seg oppover på listen.

Etter dagens spilling er det slutt på mix-delen av EM, og i morgen starter lagturneringen. Av de 119 påmeldte lagene har hele 16 lag norske navn i oppstillingen. I dameklassen har tre lag norsk innslag, og i Senior starter ett norsk lag.  

Vi håper selvsagt på gode norske resultater i lagturneringene, men det kan kanskje bli tungt å følge opp de sterke prestasjonene fra Tromsø-EM for to år siden da det ble sølv (Høyem, Hornslien, Berset og Lund) og bronse (Sveindal og Rasmussen) i åpen klasse.  

Kommentarer

Logg inn for å skrive kommentarer.