Et innlegg fra bloggen GeOs blogg GeOs blogg

Stadig flere bridgetilbud for ungdommer!

Denne uken kom nyheten om bridge som fag i videregående skole. Vi har tidligere meldt om stor aktivitet i flere juniorklubber, bla. Sandnes Juniorbridgeklubb, Helgeland Juniorbridgeklubb og andre. Det virker å være en skikkelig  "drive" i rekrutteringsarbeidet i Norge for tiden!

Vi fikk idag en melding om nok et fint tilbud, denne gang i Trondheim:

Bridgen er med i kommunens sommerskoletilbud i sommer.

Leder i Trondheim Ungdomsbridgeklubb, Kristin Linnigard sier: "Vi håper på stormende jubel og god deltakelse i Bridgehuset i juni!"

 

Midt-Trøndelag Bridgekrets har sendt ut informasjon til alle sine meldlemmer om tilbudet hvor Trondheim Kommune har tatt med bridge i sitt sommerskoletilbud, og bridgekretsen får også økonmisk støtte til tiltaket. 

Kretsleder Per Heide skriver i brevet til kretsens medlemmer:

Dette er en unik mulighet for alle medlemmer i kretsen å gjøre en viktig innsats for rekruttering av flere barn og unge til bridgen. Trondheim ungdomsbridgeklubb vil svært gjerne ha flere medlemmer, og vi er i kretsen avhengig av å rekruttere nye, unge spillere dersom ikke aktiviteten vår skal dø ut på sikt. Jeg oppfordrer derfor alle medlemmer i kretsen om å prøve å motivere barn og unge i familie eller bekjentskapskrets til å delta på kursopplegget!!

Kommentarer

Logg inn for å skrive kommentarer.