Et innlegg fra bloggen GeOs blogg GeOs blogg

Spingold: Brogeland-Lindqvist komfortabelt videre

I Round of 64 vant Boye Brogeland og Espen Lindqvist sitt lag DIAMOND enkelt. De vant sin kamp med 110 IMP over 64 spill mot lag SMITH som var seedet som nr. 69. I neste runde møter DIAMOND lag SHEN som består av sterke spillere fra Kina.

Det ble slutt etter tirsdagens kamp for Lars Arthur Johansen, Harald Eide og Christian Bakke på lag WOLFSON som møtte ett av topp-lagene, Fleicher (nr. 2 seed). Laget med tre nordmenn tok en liten ledelse etter 16 spill, men etter det var de stort sett på etterskudd, dog med en fair sjanse før de siste seksten. Da det settet ble tapt var det over, kampen ble tapt med i 55 IMP.

For Tor Eivind Grude og Kristoffer Hegge på lag LEBOWITZ var det knalltøff motstand. De møtte GUPTA som bla. består av Zia, Fredin og andre verdensstjerner. Kampen var helt jevn, og laget med de to norske spillerne ledet med 3 IMP før de siste seksten spillene. Det settet ble tapt, og GUPTA gikk videre med 10 IMPs margin som ikke er særlig mye over 64 spill.

Det manglet noen få IMP, Kristoffer. Next time!

Totalt bra innsats av de unge norske spillerne. Brogeland-Lindqvist er jo fortsatt med og kan forsvare de norske farger. Det vil ikke være noen stor sensasjon om deres lag (DIAMOND) vil være med lenge i denne turneringen.  

Kommentarer

Logg inn for å skrive kommentarer.