Et innlegg fra bloggen GeOs blogg GeOs blogg

Seriemesterskapet: Medaljedryss, opp- og nedrykk

Det ble Hordaland 1 (Charlsen) som vant seriemesterskapets 1.divisjon. Dermed er Martin Andresen seriemester i bridge så vel som i fotball! Lagkameratene hans var Thor Erik Hoftaniska, Thomas Charlsen og Fredrik Helness.

Sølv gikk til Rogaland 1 (Hauge) med Rune Hauge, Erik Sælensminde, Erik Berg, Christer Kristoffersen, Tor Helness og Jan Petter Svendsen.

Møre og Romsdal (Kindsbekken) avsluttet med en storseier og knep bronsen. På det laget spilte Asbjørn Kindsbekken, Roar Voll, Ole Berset, Bjørn Olav Ekren, Nils Kåre Kvangraven og Ulf Tundal.

Ned i 2.divisjon rykket tre lag som normalt er med i den andre enden av resultatlista, Oslo 1, Oslo 2 og stjernegalleriet fra Heimdal BK, Midt-Trøndelag 1 .

Østerdal 1 blir neste sesong å finne i 1.divisjon igjen med 2 x Skoglund, Brekke og Martinussen. De vant 2.divisjon avd. A.

Romerike og Glåmdal 1 vant avdeling B og rykker opp i toppserien. På det laget spilte Grime, Kristensen, Allard, Jensen, Sundeng, Haga og Ringseth.

2.divisjon avd. C ble vunnet av et annet lag som til vanlig har vært å finne i toppserien, Hordaland 2 med Høyland, Høyland, Bakke, Eide og Hantveit. Alle resultatene finner du her.

Kommentarer

Logg inn for å skrive kommentarer.