Et innlegg fra bloggen GeOs blogg GeOs blogg

SPINGOLD: Nordmenn til kvartifinaler

Under sommermesterskapet i USA gikk både Tor Helness-Geir Helgemo og Boye Brogeland og Espen Lindqvist sine lag DIAMOND og GAWRYS til kvartfinalen i SPINGOLD da begge lagene vant sine Round of 16 kamper i natt.

Det står GAWRYS på H-H sitt lag, og det er polakkene Gawrys-Klukowski, men i tillegg til dem og de to nordmennene er det «Monaco», dvs. Zimmermann og Multon.

Laget med Brogeland-Lindqvist (DIAMOND) møtte et sterkt amerikansk lag, og kampen var jevn ved halvtid hvor DIAMOND ledet med kun 5 IMP. Derfra var det enveiskjøring og avansement ble sikret med 71 IMPs margin. Lag DIAMOND er tittelforsvarer i turneringen.

Helness og Helgemo sitt lag slo ut CAYNE som bl.a. har med Lauria-Versace som nå spiller for Monaco/Zimmermann i andre sammenhenger. I kvartfinalen møtes DIAMOND og GAWRYS, et særdeles interessant «norsk» møte.

I en annen kamp ble det en sensasjon da 2. seedede NICKELL tapte for et lag bestående av spillere fra India, Argentina og min til vanlig lagkamerat Michael Whibley fra New Zealand. Laget var seedet som nr. 47 fra start!

Flerer resultater, informasjon og bulletiner finner du på mesterskapets hjemmeside, her.

Kommentarer

Logg inn for å skrive kommentarer.