Et innlegg fra bloggen GeOs blogg GeOs blogg

Over til Tenerife, Canberra og ...Jessheim

I helgen spilles NYTTÅRSCUPEN i Letohallen, arrangør Jessheim BK. I skrivende stund er det påmeldt imponerende 69 lag!

Åpningsturneringen ble vunnet av Terje Garsegg-Arild Hoff (Askim/Førde) foran Aud Synnøve Bakken-Inger Marie Storsveen (Stange). De to parene var en langside foran resten, og det deltok 47 par. Resultatene finner du her. 

med trSamtidig er en hel rekke norske bridgespillere på Tenerife hvir Bridge for Alle har sitt faste arrangement. Alt om det kan du finne på websiden, her, eller på Bridge for Alle sin facebookside.

Undertegnede har tatt turen over det Tasmanske havet fra New Zealand til Canberra, Australias hovedstad. Der pågår Summer Festival of Bridge som varer litt over en uke. Bridgen lot seg ikke stoppe av de dramatiske forholdene i store deler av Australia hvor skogranner herjer. Luftkvaliteten er meldt å være elendig, Canberra har de siste ukene vært den hovedstaden med verdens mest forurensede luft! I juniordelen av festivalen forrige uke spilte nesten alle ungdommene med masker!


Bridgen lar seg ikke stoppe så lett!

Da jeg ankom Canberra fredag var det imidlertid ikke så verst luft, og livet gikk som normalt. Dog var det enorme demonstrasjoner og folkemøter da det australske folket denne gangen virker veldig engasjert.

I Canberra har det noen ganger vært med noen nordmenn. Jeg har ikke oversikt over alle deltakerne, men vet at Espen Erichsen som er norsk men bosatt i England vil være her. Han spiller på et profflag som har vunnet de to siste årene, og Espen spiller med sponsoren.

Alt om festivalen i Australia finner du her.

  

Kommentarer

Logg inn for å skrive kommentarer.