Et innlegg fra bloggen GeOs blogg GeOs blogg

Nyttårscup og julebridge

November går mot slutten, og det nærmer seg jul og nyttår igjen. Og da er det selvsagt julebridge og nyttårscup'er mange steder i landet. Informasjon om alle disse turneringene kan du finne på NBF sin side under "turneringer". 

Et arrangement som har blitt veldig populært er Nyttårscupen i Letohallen som Jessheim BK arrangerer. Den foregår i år i helgen 5.-7.januar, og hovedturneringen er lagturnering over to dager. Det er som de siste år forventet stor deltakelse, også av mange av landets elitespillere. På fredagen arrangeres åpningsturning. Både i den og lagturneringen vil det bli meget pene pengepremier. 

Mer informasjon om Nyttårscupen i Letohallen finner du her

Før julestria (og julebridgen) setter inn har noen av våre toppspillere tatt turen over dammen til San Diego, California for å spille FALL NATIONALS, en av de store amerikanske mesterskapene. Det starter i morgen, torsdag, og det er mange forskjellige mesterskap som skal avvikles. Men hovedturneringen Reisinger foregår mot slutten av Fall Nats som avsluttes 3.desember. Mesterskapssiden for Fall Nationals finner du her.

Vi håper det regner poeng på de norske i San Diego selv om det altså sies (synges) "It never rains in Southern California"

 

Kommentarer

Logg inn for å skrive kommentarer.