Et innlegg fra bloggen GeOs blogg GeOs blogg

Nordmenn til topps i Lyon Trophy

Erik Sælensminde, Boye Brogeland og Espen Lindqvist gikk sammen med Simon Gillis til topps i Lyon Trophy, en BAM-turnering som ble avsluttet fredag. 

Lag Zimmermann med Geir Helgemo på laget tapte sin semifinale og skal i dag lørdag spille en tre-setts bronsekamp.

Vi håper det går bedre for Geir enn det gjorde for oss i vår bronsekamp i Bermuda Bowl. Bulgaria ble for sterke, og de ledet store deler av kampen klart mot New Zealand. Vi klarte simpelthen ikke å spille vårt beste og var helt tydelig utafor etter alt det spennende som skjedde i grunnspillet, og ikke minst da vi slo Nederland i kvartfinalen. Det ble rett og slett for mye for et amatørlag. Fra og med semifinalen var det helt slutt - mentally drained heter det vel på engelsk... Men aller sise spilledag i bronsekampen fikk vi samlet oss sånn noenlunde, og plukket pluteselig inn noen imp mot Bulgarerne. Helt mot slutten av kampen ble det sannelig spennende, men vi klart ikke helt å ta dem igjen. Selvsagt surt at det ikke ble medalje, men 4.plass i VM lar seg høre det og, for det er jo klart bedre enn forventet.  

I dameklassen vant Kina, England fikk sølv og Sverige bronse. 

I seniorklassen gikk USA 2 til topps, de slo Italia i finalen. Bronsen gikk også der til Sverige som har gjennomført et fantastisk mesterskap.

Det eneste som gjenstår nå er Bermuda Bowl-finalen mellom USA 2 og Frankrike hvor det gjenstår 32 spill, og finale/bronsefinale i Transnationals. Bermuda Bowl-finalen ledes av Frankrike med 19 IMP. 

 

Kommentarer

Logg inn for å skrive kommentarer.