Et innlegg fra bloggen GeOs blogg GeOs blogg

Montecatini-EM: Nå er det lagkamp som gjelder

Etter at Thor Erik Hoftaniska ble beste nordmann i parmixen (11.plass sammen med Kathrine Bertheau, Sverige) var det over på lagturneringer. I går gikk første dag av lag-kvalifiseringen av stabelen, i tre klasser: Åpen, Damer og Senior.

Best ut i åpen klasse kom lag Highlanders bestående av Harald og Lars Eide, Sam Inge og Sven Olai Høyland) med en sterk 4.plass halvveis i kvaliken. Et lag som kaller seg Gry forever (årsaken til lagnavnet er en lang historie) med Steffen Fredrik Simonsen, Christian Bakke, Lars Arthur Johansen og Tor Evivind Grude har også en kjempfin sjanse til å komme seg videre til knock-out sluttspillet (topp-16) med 6.plass så langt. Flere andre norske ligger på "skuddhold" og kan med en god andre dag komme seg videre.

I dameklassen spiller Vicky Chediak, Ranja Sivertsvik, Tonje Brogeland og Stine Holmøy på lag med danske Maria Rahelt og Nadia Bekouche (lag Norden), og de ligger på en flott 2.plass så langt. Kvaliken avsluttes altså i dag, søndag, og vi kommer tilbake med resultater og spill.  

Kommentarer

Logg inn for å skrive kommentarer.