Et innlegg fra bloggen GeOs blogg GeOs blogg

Mer internasjonalt

Nordisk mesterskap ble avviklet i pinsehelgen, uten norsk suksess. Men det går ikke lang tid før norske spillere skal i ilden i internasjonal sammenheng igjen. Lørdag 10. juni starter European Open i Montecatini, Toscana, Italia.

I European Open er turneringene transnasjonale, dvs. et par eller lag kan ha med spillere fra flere nasjoner. Det er mange norske spillere som tar turen til Toscana. Først er det mix (en dame og en mann i hvert makkerpar). Av de påmeldte lagene i den første turneringen, Mixed Teams har ikke mindre enn 11 lag (pr. 6.6.) norsk innslag, og 15 par med norske deltakere er allerede påmeldt til mix-par som starter etter mix-lag.

Mesterskapssiden med informasjon finner du her.

De som blir slått før sluttspillet i lag og finalen i par får anledning til å spille en en-dags turnering mens det spilles om medaljer i hovedturneringene. Etter at mix-spillingen er over blir det først lag- og så parturerninger i Åpen klasse, Dameklasse og Senior.

Det er mange  bridgespillere som gleder seg til å tilbringe et par uker i Toscana!

Undertegnede er i skrivende stund på en lang reise i retning av Europa fra New Zealand og blir på plass for å spille fire hovedturneringer og mest sannsynlig noen sideturneringer også om det ikke skulle gå så bra at det blir finalespill i et av mesterskapene. Så med "NBFs utsendte" på plass kan du regne med både resultat er, historier og spill her i bloggen den neste par ukene!

Kommentarer

Logg inn for å skrive kommentarer.