Et innlegg fra bloggen GeOs blogg GeOs blogg

Langeland-Johansen leder mix-par

Åse Langeland og Lars Arthur Johansen fikk opp en bra ledelse (127 poeng) etter den første av tre sesjoner i NM for mix-par. Bak dem følger Ann Iren og Håkon Bogen og et kobbel av par som ligger like bak dem igjen. Det kan bli en spennende dag i morgen før mix-mestrene kåres og medaljer skal deles ut. Hele 170 par deltar.

I Patton deltar 21 lag, og et lag vet kanskje ikke helt om det er bra å lede på nåværende tidspunkt...for det er laget som har valgt seg navnet VET IKKE. Det består av Tveito, Meling, Bjørgo og Seim. Den turneringen avsluttes også i morgen kveld, samtidig som mix-par avgjøres. 

Vi tar med et spill fra mixen.


Hvordan liker du utsiktene for slem med disse N/S kortene hvis du bare kikker på N/S sine kort?

Lilleslem i kløver er faktisk veldig bra hvis den blir spilt av syd. Da er ruteren beskyttet, og det blir ofte tolv enkle stikk hvis dobbelfinessen i hjerter fungerer (enten kongen eller knekten hos vest). I hjerterkontrakt spilt av nord er slem mye mer sårbart, for da kan ruterutspill sette press på spillefører, og da går som regel slemmen bet om ruter konge sitter hos vest. Slik det satt står både 6 kløver og 6 hjerter, uansett hvem som er spillefører (hjerteren må spilles riktig). 

Leif Helland - Bente Fjelbærg (Hinna/Klepp) noterte seg for ren topp på spillet for +1430 i 6 hjerter.   

Lise Aasland - Harry Arne Vågen (Skien/Kragerø) var det eneste paret som meldte og vant 6 kløver, så +1370 ga nest topp. Resten var i utgang. 

Kommentarer

Logg inn for å skrive kommentarer.