Et innlegg fra bloggen GeOs blogg GeOs blogg

Lagfinalen - mot seier for Studentenes 3

Neida, det er for tidlig å kåre en vinner i lagfinalen, det er tross alt tre kamper igjen og hele 60 VP å spille om. Men Studentenes 3 fortsetter bare å vinne sine kamper og drar i fra de andre. Etter fire kamper har de formidable 16,5 VP i snitt per kamp, og det har ført til at ledelsen til nr. 2 er på hele 21 VP. 

Hvis ikke det kommer en overraskende kollaps av lederlaget blir det å kjempe om de andre medaljene for resten av feltet. Og det kommer til å bli veldig spennende. Hele fem lag er helt med i den kampen, kun to av de kan vinne medaljer. De to nederste på listen så langt vil antagelig ha vanskeligheter med å tette luken til de foran for å bli med i medaljekampen. Best an i medaljekampen ligger Klepp 1, men det er veldig jevnt fra nr. 2 til nr. 6.

Undertegnede er nå i helgen tilstede på et jubileumsarrangement, Ruterknekt BK 80 år. Derfor blir det vanskelig med live-rapporter underveis, men jeg lover å komme tilbake med flere spill fra lagfinalen i morgen og over helgen.

De som er interessert i å få med seg mest mulig fra lagfinalen kan følge resultatene, også live oppdatering mens kampene pågår på NM-siden, her.

Det er også moro å følge overføringene fra spillingen på BBO.

 

Kommentarer

Logg inn for å skrive kommentarer.