Et innlegg fra bloggen GeOs blogg GeOs blogg

LYON UPDATE - fredag

ÅPENT UNGDOMS VM

I parturneringen i Ungdoms VM ble Christian Bakke nr. 6 i finalen (14 par i A-finalen) sammen med sin egelske makker Shivam Shah. De var 1,9% fra bronseplassen. Det ble svensk seier i denne klassen ved Simon Ekenberg og Linus Dahlstrøm. 

Sofie Grasholt Sjødahl - Christian Fredrik Johnsen kjempet bra i KIDS-klassens finale og var ikke langt unna topp-10. Det ble til slutt 11.plass (26 par i finalen). Marius Dalemark Austad - Ida Marie Øberg spilte 53,55 % i B-finalen, og det holdt til 15.plass av 52. 

Det befinner seg en uvanlig stor delegasjon fra Kina som satser enormt på ungdomsbridge. I KIDs-finalen for par var 20 av 26 par fra Kina og de hadde med hele 50 par i den klassens kvalifisering! I lag er det visstnok 17 av 27 lag som består av kinesiske spillere i den klassen. Alle resultater og annen info fra Ungdoms-VM finner du her.

Bermuda Bowl - håpet som brast?

Mitt New Zealand måtte ha en bra dag mot tre knallsterke motstandere fredag. Det startet bra og håpet om kvarfinale voks da vi slo USA 2 i første kamp. Det så langt i fra håpløst ut. Men så fikk vi grisebank av velspillende, men også veldig heldige Frankrike som fikk en solid revansje etter at vi slo dem ut i Round of 16 i Polen i fjor. I dagens siste kamp tapte vi knepent for Monaco, og avstanden opp til topp-8 er nå antagelig litt for stor med bare tre kamper igjen å spille. Det er fortsatt et lite håp, men da må det scores voldsomt på lørdag.

Monaco med Helness-Helgemo på laget fikk altså litt pluss mot oss, og før det tapte de knepent mot India, men en storseier mot Guadeloupe i morgenkampen gjør at de er bare 4VP bak 8.plassen.

Resultater, bulletiner og annet fra VM finner du her.  

 

 

 

 

 

Kommentarer

Logg inn for å skrive kommentarer.