Et innlegg fra bloggen GeOs blogg GeOs blogg

LAS VEGAS: ROUND of 32 - SPINGOLD

ROSENTHAL med Boye Brogeland og Espen Lindqvist gikk videre til Round of 16 uten problemer. Motstanderne ga seg etter tre av fire sesjoner.

For lag ZIMMERMANN med Tor Helness på laget startet det som nevnt i et tidligere innlegg her i bloggen ikke så bra i denne kampen mot et kinesisk lag, men de tok over, og det så veldig komfortabelt ut etter to av fire sesjoner. Så vant det kinesiske laget tredje sett, og det var for så vidt match. Til slutt ble det likevel en komfortabel seier også for Hellnes sitt lag.

Flere av de best rangerte lagene røk ut allerede i Round of 32.

Resultater og bulletiner finner du her.

Det stjernespekkede lag Nickel (rangert som nr. 2) var i skikkelig trøbbel mot lag Leong som bare var rangert som nr. 34. Det amerikanske storlaget lå under helt til noen få spill gjensto. Da kom som så mange ganger før Mecstroth-Rodwell sterkt, og da de fikk til et vanvittig svingspill helt mot slutten snek de seg foran.

Ved begge bord ble kontrakten 6 spar doblet av vest, og nord spilte ut kløver som vest stjal. Meckstroth brukte ikke mer enn sekunder på å se hva spillet handlet om, mange inntak til øst i trumf. Så han trumfet med spar 8 og spilte ruter. Nord føk opp med kongen og spilte hjerter, nokså hjelpsomt motspill. Meckstroth ville nok uansett ha vunnet kontrakten da han har tre inntak i spar hos øst, både damen syveren og sekseren er inntak! De brukes til å presse ut syds ruter og hente godspilte ruterstikk. Det ble tolv stikk og en massiv +1660.

Ved det andre bordet «glemte» spillefører å avblokkere sparen sin og fikk ett inntak for lite til å få fatt i ruteren, en bet. Dette ga 18 IMP til Nickell som vant kampen med 9 IMP.

Kommentarer

Logg inn for å skrive kommentarer.