Et innlegg fra bloggen GeOs blogg GeOs blogg

Hvem vinner parfinalen?

Fredag starter årets finale i NM for par - PARFINALEN - og medaljene deles ut søndag ettermiddag.

Finalen spilles på Kragerø Resort og arrangør er Kragerø BK. Det blir overføringer på BBO.

Elisabeth Groseth og Vegar Næss har ansvaret for bulletinene, og åpningsbulletinen som allerede er publisert finner du her.

NM-siden hvor alt av informasjon, resultater osv. finner du her.  

Det kommer dessuten nyheter både Facebook og andre steder, og selv vil jeg følge med å lage rapporter "sett fra langt hold" i bloggen min på NBF sin side. 

Hvem vinner?

Det deltar 48 par i årets finale. En rask gjennomgang av startlisten viser at feltet er jevnt og godt, og etter min mening har omtrent halvparten av parene medaljesjanser om de spiller opp mot sitt beste. Det kan være enda noen flere som kan blande seg inn om de får til en maks-turnering. 

Jeg finner 8-10 naturlige gullkandidater, men vil ikke bli veldig overrasket om noen utenom den gruppen går helt til topps. Jeg har bestemt med å legge hodet litt på blokka og tippe, og det jeg falt ned på er at vinnerparet blir ett av disse tre parene (i tilfeldig rekkefølge):

Nils Kåre Kvangraven - Terje Lie

Sam Inge Høyland - Jo Arne Ovesen

Kristoffer Hegge - Håkon Kippe

Dette er nok ikke spesielt sprekt tippet, men det er mange par som ikke ligger langt bak disse parene på min liste. Til de av dere som mener dere er klare gullkandiater, men ikke er nevnt her av meg, vær trygg på at dere (alle 20...) er på den nevnte listen over 8-10 par.

LYKKE TIL!

 

 

  

Kommentarer

Logg inn for å skrive kommentarer.