Et innlegg fra bloggen GeOs blogg GeOs blogg

Hvem skal til lagfinale i Mo i Rana?

Det skal spilles 6.runde i NM for klubblag innen midten av april, og syv kamper avgjør hvilke syv lag som får spille LAGFINALEN i Mo i Rana sammen med arrangørens lag, og arrangør av lagfinalen er Båsmo BK. 

Her er kampene som skal spilles, og selv om det for meg ser ut til å være en rekke helt åpne oppgjør har jeg uthevet mine favoritter:

Sortland BK 2 - Bergen Akademiske BK 2

Flekkefjord BK - Sogndal BK 1

TopBridge BC 6 - Vikersund BK 2/TopBridge BC

BK Norrøna 1 - Kristiansands BK 1

Namsos BK - Sunndalsøra BK 1

Sunndalsøra BK 2 - Nøtterøy BK 1

Lillehammer BK - Bergen Akademiske BK 1

Her er jeg på dypt vann. Det er kun når det gjelder et par av kampene jeg føler meg rimelig sikker på hvem som vil vinne, så finalefeltet kan godt bli temmelig annerledes enn jeg tipper. Arrangøren har allerede annonsert mange planer både når det gjelder sideturnering og andre arrangement som gjør at Mo i Rana definitivt er stedet å befinne seg for bridgespillere mens lagfinalen pågår! Vi kommer tilbake til både de planene, spill og restultater fra 6. runde og hvem som kvaller til finalen og navnene på de spiller på de lagene. 

 

 

Kommentarer

10/04 : Da er Flekkefjord og Norrøna klare for finalen, foreløpig 50% på GeO's forhåndstips :-)

TopBridge skal til finalen, dessverre får vi ikke med mer enn et lag i år

Nøtterøy røk ut i denne runden i fjor etter at de var i finalen som arrangør året før. De er veldig interesserte i å reise kjerringa fra i fjor :-)

Totalt 3 kommentarer

Logg inn for å skrive kommentarer.