Et innlegg fra bloggen GeOs blogg GeOs blogg

Helness kjemper i toppen (men det er Fredrik)

Har du sett filmen "Sherlock Holmes smarter brother"? I den komedien var det Sherlocks bror Sigerson Holmes som løste alle mordgåtene, men Sherlock fikk æren da det i avisen stod "S.Holmes løste saken igjen".

Litt av den følelsen fikk jeg da jeg i morges (norsk senkveld) åpnet opp resultatlisten for Cavendish Open Pairs etter fredagens spilling. Den viste at Helness var på 7.plass. Da har Tor og Geir klatret, tenkte jeg, for de hadde ikke noen god start før det var leggetid her i New Zealand. Men ved nærmere ettersyn så var det ikke Tor og Geir der oppe, de kunne finnes helt nede på en skuffende 52. plass! På 7.plass med god kontakt opp til nr. 2 ligger FREDRIK Helness sammen med Thor Erik Hoftaniska.

Kanskje det vil bli en del sånne forvekslinger (og det kan jo dreie seg om Gunn også...) i årene fremover etter vi har vært vant med å finne Tor på høyt oppe på internasjonale resultatlister i mange tiår.

Fredrik Helness

...og

Hoffa

...spilte veldig sterkt fredag!

I teten med en god margin til 2.plass ligger spanske Juan-Carlos Ventin sammen med Antonio Palma fra Portugal.  På 2.plass er det svensk, Peter Bertheau og Gunnar Hallberg. Boye Brogeland sammen med engelske Simon Gillis ligger på 50.plass. 

Turneringen fortsetter lørdag og avsluttes på søndag. Vi kommer selvsagt tilbake med spill og resultater fra Monaco.

 

 

Kommentarer

Logg inn for å skrive kommentarer.