Et innlegg fra bloggen GeOs blogg GeOs blogg

FJERDE FARGE KRAV (opplæringsvideo)

Dagens blogginnlegg inneholder en link til en video jeg har laget. Det er mitt første spede forsøke på en sånn screen-recording, så det er ikke noen avansert greie, men mer som en opplæringsvideo som omhandler FJERDE FARGE KRAV. Det er en enkel power-point presentasjon og noen eksempler på spill fra praktisk bridge som vises på BBO.

Forhåpentligvis kan det bli bedre videoer etter hvert når jeg har lært meg det ordentlig og fått litt trening i å være moderne . I første forsøk var fungerte ikke linken…her er det litt prøving og feiling, men nå tror jeg den skal funke.

Gjennomgangen er nok først og fremst for dem som ikke er så kjent med 4.farge krav, eller som bruker det og kanskje ikke har tenkte gjennom alt med de videre meldinger osv. Jeg er jo klar over at mange bruker XYZ, en god og mer omfattende konvensjon enn 4.farge som jeg snakker om her, men likevel kan det være noen tips her for noen og enhver.

Lydkvaliteten er kanskje ikke så bra heller, men det fungerer godt hvis man har høytalere, i alle fall her på min laptop som er koblet til høytalere. Videoen som varer i 23 minutter finner du her.

Kommentarer

Logg inn for å skrive kommentarer.