Et innlegg fra bloggen GeOs blogg GeOs blogg

Eventyret som ikke tar slutt...

For lille New Zealand, laget med kanskje de dårligste forberedelsene av alle i Bemuda Bowl, ser det ikke ut til at den deilige drømmen skal ta slutt. Å kvalle inn til kvartfinale var enormt for oss, men så slå regjerende verdensmestere Nederland over 96 spill og gå til semifinale var nesten i overkant.

Sensasjon! The Bridge Blacks er i semifinalen. F.v. Michael Ware, GeO, Ashley Bach, Michael Whibley, Matt Brown og Michael Cornell

Leserne av denne bloggen får ha meg unnskyldt, men det blir litt korte artikler her nå disse hektiske og råspennende dagene i Lyon. Jeg lover å komme tilbake med noen interessante spill i neste uke. Nå er det semifinale og Frankrike som gjelder. Vi er underdogs i hver kamp, men virker å ha en enorm støtte omtrent fra hele verden. Alle liker når David slår Goliat!

All informasjon om resultater, bulletiner og sånn finner du på mesterskapssiden, her. Knock-out kampene blir selvsagt overført på BBO.

Samtidig som det tynnes ut i rekkene i Bermuda Bowl, Venice Cup og Seniors Bowl spilles VM Transnationals. Resultater fra den turneringen finner du også på mesterskapssiden.

Kommentarer

Nå vil jeg ikke se noe på bloggen før dere har vunnet en medalje. Vennligst bruk all energi på å spille bridge og all ledig tid på å skaffe energi. Heia NZ!!!!

Totalt 1 kommentarer

Logg inn for å skrive kommentarer.