Et innlegg fra bloggen GeOs blogg GeOs blogg

Drammen: PARTURNERING

De neste par dagene er det parturnerig som står på programmet under Norsk Bridgefestival i Drammen. NM Monrad Par, NM for damepar og NM for veteraner startet i morges. I tillegg til hovedturneringene er det hver dag side- og kveldsturneringer, og bridgefolket storkoser seg.

I NM Monrad Par (92 par) tok Tolle og Leif Erik Stabell (Tøffelklubben/Bridgekameratene) ledelsen og holdt den lenge i den første av tre sesjoner, men etter 30 spill er det Trond Høines-Magnus Brun Larssen (Klepp/Fredrikstad) som er i tet.

I damenes parturnering (50 par) var det Maja Rom Anjer-Pernille Lindaas (Topbridge/Fløde BK), som gikk sterkest ut, mens veteranfeltet (107 par) ledes foreløpig av Arild Olsson-Kurt Olaussen, Nesodden BK.  

Alle resultater (oppdateres fortløpende) finner du her.

I dette spillet fra første sesjon hadde N/S morsomme kort.

Storeslem i spar har 50 % hvis sparfinessen tas (litt mindre da det i teorien kan komme hjerter eller kløver ut til stjeling. Å toppe sparen er mye mindre sjanse enn å ta finessen (riktig med kun en kombinasjon, 9-5 hos vest og singel konge hos øst, finessen riktig med både K-x og K-x-x hos vest). Seks par meldte storeslem, og en spillefører toppet sparen. Det var galt, vest hadde kongen dobbel foran, så de fem som spilte med oddsen noterte +2210. Ett av de parene var toerne så lang, Stabell-Stabell, mens lederparet satt i mot 6 spar med tretten og fikk strø over middels for det. 

Kommentarer

Logg inn for å skrive kommentarer.