Et innlegg fra bloggen GeOs blogg GeOs blogg

Det nærmer seg bridgefestival!

Det er mindre enn en måned før det braker løs med bridgefestival uten de begrensningene vi ble påtvunget og vant med pga. pandemien. Det har vært noen vanskelige år for alle, også for bridgen. Men nå blir det altså ordentlig bridgefestival! 

NBF skriver dette som innledning på festivalsidene:

"Etter 2 år med pandemi satser vi i 2022 på en fullverdig festival igjen. Vi håper alle bridgespillere derfor vil ta turen til Lillehammer 5. - 13. august. Det blir muligheter både i NM og Bridge for Alle!"

All informasjon om festivalen, for eksempel link for påmelding til de forskjellige turneringene osv. finner du her.

Påmelding til turneringene har så langt vært ganske bra, men det forventes at mange flere kommer til. Etter perioden med pandemi og alt som det medførte er det kanskje noen som ikke tør å dra på et sånt arrangement, og enkelte som fortsatt sitter på gjerdet og er usikre på om de skal dra på festivalen. Min anbefaling er: Ikke nøl!

Å dra på Norsk Bridgefestival 2022 blir garantert en flott opplevelse. Kampen ved bridgebordet face-to face er en ting. I tillegg kommer den gode festivalfølelsen, det sosiale, og totalopplevelsen med å spille bridge og treffer venner og kjente fra hele landet. For de bridgespillerne som ikke har bestemt seg: her er det bare å planlegge tur til Lillehammer i august!

NBF 90 år!

Norsk bridgeforbund fyller i år 90 år. Det må feires!

NBF legger opp til fest i forbindelse med festivalen på Lillehammer. Det vil skje søndag 7.august på festivalhotellet, Scandic Hotel Lillehammer. Det blir grilling, god mat og drikke og hyggelig samvær med levende musikk, dans og moro.

Mer om 90-årsfeiringen finner du her. 

 

Kommentarer

Logg inn for å skrive kommentarer.