Et innlegg fra bloggen GeOs blogg GeOs blogg

Brev fra ROGALAND

NM for klubblag har kommet frem til 4. runde. For å nå finalen må man altså vinne og vinne, og først etter 6.runde er ferdigspilt er finalistene klare for lagfinalen på Sola i Rogaland.

Det er imidlertid ett lag som allerede er klart for finalen, arrangørklubens. Om det kan du lese i et brev jeg fikk fra Sjur Nedrebø:

I helgen ble det spilt kvalifisering til NM klubblag, finalen, der vinnerne er direktekvalifisert til finalen som går på Clarion air hotel på Sola.

Kvalifiseringen ble aldri skikkelig spennende, da Stavanger 1, med Are Nesdal/ Gjermund Rekstad-Bjørn Børre Leinan/ Erik Eliassen- Geir Larsen og (en ferierende) Thorleif Skimmeland, ledet klart fra start til slutt. Seiersmarginen ble til slutt på ca.33 VP!

Dermed er laget det første som er klar for årets finale. Vi gratulerer!

Nummer 2 ble Klepp 1, med Jon Helge Herland/Jon Våge- Torild Heskje/ Gunn Tove Vist. De har ennå en teoretisk mulighet til finalespill, da Stavanger 1 også henger med i den ordinære kvalifiseringen. Går de hele veien til finalen der, er Klepp 1 kvalifisert som nr.2 i kvalen.

Resultater finner du her.

KM Handikap Lag.

Tidenes første KM lag med handicapturnering ble spilt samme sted med 10 lag på startstreken. Turneringsformen ble godt motatt, og kan absolutt anbefales for andre!

Vinnerne ble "Superheltene", med Per Reidar Karlsen/ Hege Sundland-Torbjørn Høie/Trond Kåre Knutsen. Kjell Ramsvik og Bjørn Sanne spilte også på laget. Vi gratulerer!

Nr.2 ble: Odd Mydland/ Svein Ove Hetlesæter-Jan Egil Karlsen/ Petter Guldbrandsen (ikke på bildet).

Gledelig med to juniorlag på startstreken. God innsats av begge lag.

Europamester Anders Brogeland, sammen med Are Landsvik, samt Sigrun Faag og Maren Idland Sægrov tok en sterk 4.plass.

Resultatene fra Handikap-KM finner du her.

Stor takk til Bjørn Svela som vanlig hadde kontroll. Takk også til Rita Edland Øyerhavn, som styrte KM lag handikap på beste vis.//