Et innlegg fra bloggen GeOs blogg GeOs blogg

Bra norsk dag i Ungdoms EM

U-26 laget vårt vant fire strake seiere og ligger på 6.plass etter 8 kamper, og det er ganske jevnt (28 lag).

I U-26 damer ble det i dag to seiere, men også to store tap så vårt lag falt til 6.plass (10 lag). Det er ikke så stor avstand til lagene foran, så en kamp om medalje kan det fortsatt bli, men da må slike store tap som de fikk i dag unngås i fortsettelsen.

U-21 laget slet i dag og vant en kamp, tapte tre kamper. De ligger på en foreløpig 13.plass av 17 lag.

De yngste som spiller i klassen U-16 fikk til en kanondag med to raske 20-0 seiere på formiddagen, et veldig lite tap (-2 IMP, 9,70VP) og en stor seier til slutt. Det holder til foreløpig 5.plass, men de er omtrent likt med laget på 4.plass, og kun et par VP bak 3.plassen!

Det blir spennende å følge de norske de neste dagene. U-16 klassen avslutter sin turnering på onsdag, de andre spiller helt til lørdag ettermiddag.