Et innlegg fra bloggen GeOs blogg GeOs blogg

Bermuda Bowl: Blir det for hardt?

BERMUDA BOWL

Det kan kanskje se ut som det blir for tøft for mitt lag å kvalle til kvartfinalen. Det er dog seks kamper igjen i Round-Robin, og 13 VP opp til 8.plassen, så det er muligheter.

I går var vårt lag bra i første kamp da Sverige ble slått i morgenkampen, men så kom to kamper hvor vi var alt for unøyaktige, og det gjaldt alle tre parene. Det ble to strake tap. Selv var jeg helt utafor i et par spill i andre kamp, spesielt da jeg var så sint fordi vi ikke hadde meldt utgang at jeg helt glemte helt å spille den kontrakten jeg var i. Plutselig hadde jeg surret bort en delkontrakt, og det kostet 5-6 IMP, kostbart i jevne kamper. Vårt lag har igjen tre topplag i dag (fredag), litt mer overkommelig motstand i de tre siste kampene i morgen. Spillet vårt må løftes kraftig i dag om det skal være noen sjanse til å klare målet - kvartfinale.

Monaco er også litt i trøbbel. De ligger kun ett 1 VP foran oss, men har vel et noe lettere program de to siste kvalifiseringsdagene.

UNGDOMS VM

Sofie Grasholt Sjødal- Christian Fredrik Johnsen spilte godt også andre dag i parturneringen og scoret 54,17 % totalt, og det holdt til 16.plass i KIDS-klassens kvalifisering.

Marius Dalemark Austad -Ida Marie Øberg spilte også bra og kom litt over middels i kvalifiseringen med 50,71%.  

I juniorklassens kvalik ble Christian Bakke nr. 8 med sin engelske makker. 

 

Kommentarer

"Selv var jeg helt utafor i et par spill i andre kamp, spesielt da jeg var så sint fordi vi ikke hadde meldt utgang at jeg helt glemte helt å spille den kontrakten jeg var i. Plutselig hadde jeg surret bort en delkontrakt, og det kostet 5-6 IMP"
Flere enn meg som kjenner seg igjen ?

Totalt 1 kommentarer

Logg inn for å skrive kommentarer.