Et innlegg fra bloggen GeOs blogg GeOs blogg

Auksjonen: Første gang, andre gang....siste gang?

Siden fristen for å by ble forlenget, og forlenget igjen hver gang nye bud kom inn, og det tok de flere timer etter den opprinnelige fristen før auksjonen ble avsluttet. Og det er bra, for da ble det mer penger til juniorarbeidet!

Jeg vil si gratulerer med vellykket auksjon! Jeg så noen litt sutrete kommentarer på en internasjonal bridge side om det med avslutningen og forlengelsene, ikke auskjons-teknisk korrekt blah blah, og "this will go on for ever" osv, men der er jeg uenig. Må jo se på hva som var formålet med det hele, å få inn mest mulig penger til det glimrende formålet!

Og det ble en god slump. Sofie Græsholt Sjødal har skrevet om det i et innlegg på NBF sin side, her.

Selve turneringen hvor de auksjonerte skal spille med de som "kjøpte" dem foregår altså på RealBridge 2.januar med spillestart kl. 16. For undertengede blir det nattbridge, start klokka 4 på natta. Det er lyd på RealBridge, så hvis noen av dere hører snorkelyder kommer de sikkert fra den andre siden av kloden...

Parene blir delt inn i puljer alt etter hvor mye de auksjonerte gikk for. Selv i C-puljen blir det en haug med glimrende spillere. I B vil det spille flere verdens- og europamestre. Nå har jeg ikke sett den endelige listen, men i A vil nesten alle være spillere som har vunnet edleste gull eller medaljer i store internasjonale mesterskap, og svært mange av dem er verdensmestre.

Så dette blir morsomt. Husk at de som ikke fikk tilslag på noen av auksjonsobjektene kan spille likevel med sin vanlige makker (eller med hvem som helst andre, selvsagt). 

 

Kommentarer

Logg inn for å skrive kommentarer.