Et innlegg fra bloggen GeOs blogg GeOs blogg

AUKSJONSTURNERING (PRO AM) - ET JUNIORPROSJEKT

Nå får du en god sjanse til å støtte juniorbridgen, og samtidig være med på en morsom turnering med en toppspiller som makker!

Kurt Ove Thomassen og Helgeland Juniorbridgeklubb (HJBK) jobber veldig aktivt med rekruttering av juniorspillere og med oppfølging av både de nye og de som vi har fra før. Et av tiltakene og et stort mål for klubben er å samle 130 juniorspiller på alle nivå til juniorcamp på øya Lovund på Helgelandskysten i september 2021 (10.-12. september). Den tradisjonelle sommerleiren 2021 er avlyst så dette blir årets høydepunkt for juniorene neste år.

Det beste av alt er at deltakerne skal få delta gratis! HJBK jobber derfor kontinuerlig med innsamling av midler til prosjektet, og et tiltak er en planlagt PRO-AM auksjonsturnering («Drømmemakker-cup) på BBO 2.januar (kl. 18). Det skal spilles 30 spill.

En rekke av Norges beste spillere og noen utenlandske stjerner har sagt ja til å stille opp som auksjonsobjekter. Andre bridgespillere kan kjøpe seg makker til turneringen og kan velge blant alle disse kjente bridgenavnene. Om du får "drømmemakkeren" avgjøres gjennom en auksjon, og inntektene går til dette juniorprosjektet. I selve turneringen deles det ut klubb- og kretspoeng etter vanlig «sommerbridge-skala).

Dette vil gi «vanlige» bridgespillere en opplevelse for livet med en stjernespiller som makker. Noen vil jo få spille med navn som Geir Helgemo, Tor Helness, Boye Brogeland, eller kanskje svenske Peter Fredin. Det er også mange andre kjente bridgenavn på listen over auksjonsobjekter som du finner her.

Prisen du må betale (dvs. hvor mye du bidrar med til juniorprosjektet) avhenger selvsagt av hvor mange som byr på den spilleren du ønsker å «kjøpe», det er jo en auksjon. Den har allerede startet og avsluttes 22.12.

All informasjon om denne turneringen og hvordan budgivningen foregår osv. finner du her.

Kommentarer

Logg inn for å skrive kommentarer.