Et innlegg fra bloggen GeOs blogg GeOs blogg

Årmot-Brentebråten fører i NM Monrad Par

Arild Årmot og Finn Brentebråten fikk opp en ledelse på litt over 100 poeng i NM Monrad Par etter to sesjoner (av tre). Mange gode par ligger på skuddhold, og undertegnede tror kanskje Tom Johansen-Terje Lie som ligger på 2.plass blir lederparets hardeste utfordrer utover dagen. Vidar Smith-Sigurd Evjen ligger på 3.plass.

I NM Damepar leder Maja Rom Ajer-Pernille Lindaas foran Tonje Brogeland-Åse Langeland. Ingunn Uran-Mariann Grude er på 3.plass like bak.

I veteranmesterskapet er det Jan Arne Rasmussen-Asbjørn Bjellånes som leder. Brødrene Roald og Helge Mæsel er på 2.plass så langt, og på 3.plass ligger Kaj Jørstad-Bjørn Fjellstad. 

 

Idet parturneringene er ferdigspilt er det starter i ettermiddag NM for mixpar og Patton.

er I dag er det reisedag for undertegnede, Lyon neste. Der starter Bermuda Bowl, Venice Cup og Seniors Bowl i helgen. Etter en ukes spilling blir sluttspill i hovedturneringene og VM Transnationals Teams. Det er meldt at det kommer en god del nordmenn til Frankrike.

Selv det pga. reising kanskje blir litt vanskelig å oppdatere her i bloggen utover dagen kommer det nok en postering i kveld, og det er dessuten greit å følge resultatene som oppdateres fortløpende. Link til resultater for de forskjellige turneringene finner du her.  

Kommentarer

Logg inn for å skrive kommentarer.