Et innlegg fra bloggen GeOs blogg GeOs blogg

2nd IMSA ELITE MIND GAMES

Dette mesterskapet for inviterte lag med gode resultater i de siste offisielle mesterskapene (+hjemmelaget Kina) foregår nå i Huai'an, Kina.

Først ble lagmesterskapet avviklet med fire lag i åpen klasse og fire i dameklassen. Fra tirsdag spilles parturnering før det avsluttes med singelturnering. I lagturneringen gikk Frankrike til topps etter å ha slått Kina i finalen. I bronsefinalen slo Bulgaria USA. 

Dameklassen ble vunnet av Sverige som slo England i finalen. På det svenske laget spilte: Cecilia Rimstvedt, Ida Grønkvist, Jessica Larsson, Kathrine Bertheau, Sandra Rimstedt og Sanna Clemmetsson. USA slo Kina i bronsefinalen.

Da Frankrike slo Kina i den åpne klassens finale var det lenge jevnt. Så fikk det frankse laget taket på det, og et av spillene som ga solid uttelling var dette hvor det er litt vanskjelig å se hvordan kineseren på østs plass tenkte:Syds 1 grand var (som du ser) en såkalt mini-NT, 9-12 hp. Det gjør det selvsagt vanskelig, men da vest hoppet inn med 4 hjerter og øst spurte med Key-Card Blackwood burde vel den håpløse storeslemmen ha blitt unngått? Vest viste to nøkkelkort UTEN trumf dame, og da er det temmelig friskt av øst å si 7 hjerter selv om vest ofte kan ha åttekorts farge.

Ved det andre bordet passet syd og det franske paret fikk melde helt i fred. Vest insisterte og insisterte igjen på hjerter som trumf, og over vests 4 hjerter i tredje melderunde løftet øst til 5 hjerter for å spørre om trumfkvaliteten. Vest sa 6 hjerter, og den stod akkurat siden trumfen satt 3-2. Med en bet i 7 hjerter ved det andre bordet ga spillet 14 IMP til Frankrike som til slutt vant kampen med 21 IMP.

Mesterskapssiden hvor du finner alt av resultater samt link til bulletiner og videoer finner du her. 

 

Kommentarer

Logg inn for å skrive kommentarer.