Kaninen som Generalsekretær!!

Det er kun uker siden Allan Livgård begynte som leder av Norsk Bridgeforbund etter Knut Brinchmann. På disse dagene har han gjort en så glimrende jobb at Erna Solberg har hentet han inn i staben sin i Kulturdepartementet som rådgiver. Fint for Allan, men kanskje ikke like heldig for oss?

Jostein Sørvoll har nok en gang måtte kaste seg rundt og peke på en ny sjef. Han ringte meg i morges i var krystallklar. "Vi kan ikke få en bedre mann er Geir Kaninen Brekka til å ta over på kort varsel.

Vi gratulerer og ønsker så masse lykke til!                                                          Geir bretter opp armene og tar utfordringen!

Juniorene har startet sesongen

Jeg har vært noen dager på påskefjellet, men er nå tilbake i heimen. De beste juniorene  våre er nok en gang i Nederland for å forberede sesongen. Vi stiller med Harald Eide - Christian Bakke og Kristoffer Hegge - Tor Eivind Grude. Jeg er ikke helt sikker på om disse skal spille sammen denne sesongen, men om så er tilfelle har vi to par med både erfaring og rutine. Under er linktil hjemmesida

White House Junior Internationals 2015


RESULTATER KVALIFISERING (Norges pulje)

Oppdatert. Norge klar for kvartfinalen (fra NBF)

HER ER PROGAMMET OG SPILLEPLAN.


Allerede i kvalifiseringa dukker det opp et spill som er i kategorienen "Ikke spill konvensjoner begge i paret er sikre på". Åpning 4NT forekommer bare hvert skuddår og da er det skikkelig pinlig at en ikke husker svarer. i min verden viser 5kl ingen ess, mens 5NT viser kløveresset. Det var ikke snåsingen enig i,  ialle fall ikke ved bordet.

________________________________________________________________________