Glimrende av Geir Larsen

Ronny Kollnes spilte ut spar knekt til kongen i bordet.


 * 2ru viser hjerter og 3ru er naturlig GF


Så ruterdamen til kongen og spar 10 til esset. Hjerter mot bordet måtte Ronny stikke. Hvis ikke godspilles ruteren lett og ti stikk. Spar ni fikk beholde stikk og posisjonen er som under når Ronny spiller enda en spar.
Jeg er skviset og må kaste ruteren min, og Geir leste sitsen glimrende. Tre ganger kløver fra topp og så ble jeg puttet inn på den fjerde og måtte avslutte med å gi bort tre hjerterstikk. Flotte greier fra sør-vest landet!! Legg merke til at det er helt avgjørende å lasjere den tredje sparen. Hvis ikke kan jeg beholde en ruter til makker.

_______________________________________________________________________________

Endelig!!

Jeg har prøvd i snart tretti år og endelig lyktes det!!Jeg startet med ruterdamen som "selvsagt" sto. Jeg kunne ikke se enda hvem som hadde dobbel ruter, men jeg visste makker hadde spar esset eller hjerteresset. Skift til spar i tilfelle spillefører måtte gjette den fargen. Knekten vant, men på hjerter fra bordet gikk Ronny Kollnes opp på esset, spilte ruter til mitt ess og ruter til stjeling.

Det går sikkert tretti år til neste gang jeg lykkes, men det er verdt å vente.

___________________________________________________________________

"Lakk & Lær" vant i Lyngdal

Det spilles påskebridge landet over. Her du bilder, spill og resultater er det bare å sende hit. Jeg spilte Skjærtorsdagstreffet i Lyngdal, men måtte bite i gresset for Pernille Lindaas - Lise Blågestad og Calle Knutsen - Finn Nilsen. Det kommer noen spill i morgen.

RESULTATER