Ingen norsk suksess i Yeh Bros

En må ha hovedfag i matematisk kombinatorikk for å skjønne hvordan sluttspillet i Yeh Bros funker, i alle fall hvis en ikke har fulgt med hele veien. Det er noe med trekantspill, der beste lag av tre møter vinneren av en tidligere kvalifisering. SE HER SÅ FINNER DU SIKKERT UT AV DET. Tar jeg ikke helt feil er  det "Red Bull" og "China Open" som kjemper om seieren. Her er hvem som spiller på de ulike lagene.

De norske, Boye Brogeland, Erik Sælendsmind og Terje Lie, er alle utslått for en god stund siden. De spiller et Monrad slutspill, men det går ikke all verden der heller. Resultater finner du (kanskje) i linken over.

_________________________________________________________________________

Her er et spill der god teknikk ville ført til vunnet kontrakt. 

  Kontrakten henger på å finne ruteren og det som ser ut som en litt underlig 1sp-innmelding vil kanskje slå godt ut. Spillefører vil kanskje plassere ruterdamen i vest når øst allerede har vist kløveresset etter kløver ut og skift til spar?

Kineseren tok for EK i ruter og gikk en beit. Ser du "feilen"?

Han skal ta EK i spar og spar til stjeling først. Da oppdager han at sparen sitter 7-2 og det har plutselig blitt mange flere ledige plasser i øst til å ha ruterdamen.

Lett etterpå. Vanskelig ved bordet.
     
     

Heimdal 3 klar for lagfinalen

når de slo Kristiansand i dagen 6.rundekamp. Jeg håper å få et spill eller tra fra de involverte. Gratulerer til Børre Lund, Petter Tøndel, Olav Arve Høyem, Aksel Hornslien og Erik Berg.

Jeg har ikke full oversikt, men mener at Topbridge (Furunes), OBK/Kløverknekt (Aarebrot) og Ski (Ovesen) vant sine kamper i semifinalen.

_____________________________________________________________________