Dette bør de fleste klare?

Alle bordene spilte sparkontrakt NS, men de fleste alt for høyt. Likevel bør en ta så mange stikk som mulig og her står det åtte av dem. Akkurat halvparten i Lyngdal fikk bare syv.Vest dobla opplysende på de bordene hvor syd startet med 1sp. Noen åpnet med utgang.
Ruter knekt ut til esset og kløver i skift. Damen ble stukket av esset og kløver knekt opp igjen til kongen din. Fem bord tok EK i spar og måtte få både spartaper og enda to kløvertapere. Du spiller selvsagt en tredje kløvere etter å ha vunnet med kongen. Sitter fargen 3-3, står tassen. Sitter den 4-2, stjeler du den siste i bordet og øst må stjele over med trumfstikket sitt.

Lett?                                   Ola Biribakken, Vetle Faag, Even Jensen og Jan Erik Olsen.

Enda sjansen..

Hege Sundland skulle spille 6sp etter at øst hadde hoppa inn med 2NT for å vise begge minor. Ruter ut og nå så det trist ut. Hege fant den eneste planen som kunne lykkes, nemlig at sparen satt 5-0!  Derfor dro hun tre ganger hjerter og kasta ruteren sin. Nå var det hele tegnet og det var bare å passe på ikke å bli for kort i trumf. Det gikk selvsagt greit. Glimrende spilt!!


Ny Brogeland ved bridgebordet

Det er visst ikke så lett å velge om en skal bli fotballproff eller bridgeproff. Denne helga testa Anders Brogeland om bridgeformen er oppadgående, og etter en litt tung start vant laget "far og sønn"  to av de tre siste kampene. Med seg på lag hadde de Marius Dalemark Austad og Jostein Austad, også sønn og far.Her er to ganger Brogeland i kamp mot Asbjørn Bårdsen og Vidar Kolnes. Vi kan alle takke oss lykkelige for at Vidar og laget hans "Team Gartnerhallen" ikke vant turneringa, for da hadde Vidar Kolnes lovet å gå naken hjem fra Lyngdal til Farsund. Neppe noe vakkert syn.

____________________________________________________________