Bedriftsmesterskapet 2015

 spilles helga 25. og 26.april. Det kreves ikke medlemsskap i NBF for å delta her, så kjenner du noen som du tror kan ha glede av en litt mer uhøytidlig turnering, så kan Bedriftsmesterkskapet kanskje være noe:

HER ER MER INFO.


_________________________________________________________-

Nytt fra EM i Tromsø

Jeg har sendt en mail til generalsekretær og president der jeg spør om de har noe nytt å meddele omkring EM i Tromsø. Allan forteller at han kommer med en framdriftsbeskrivelse i løpet av uka. Jostein Sørvoll sier følgende:

Hei Snorre

Allan planlegger å sende ut brev til alle som var med på fjorårets festival. Brevet skal fokusere på følgende.
   
  • At EM er årets festival, bare med den forskjellen at de som deltar ikke bare kan konkurrere om et NM , men også om et EM.
  • At årets EM blir en gedigen Bridgefest med tre sideturneringer per dag, bridgepub og festligheter midt i sentrum av byen.
  • At EM avsluttes med Marit Sveaas Open Pairs , der premiene er deltagelse og opphold under neste års kjempeturnering (Marit Sveaas International Bridge Tournament) der NBF har skaffet sponsorer som sikrer et premienudsjett på minst 700 000 

Dersom Allan og du kan koordinere publiseringen ville det være fint.  Da kan vi få dobbel effekt .

hilsen Jostein

______________________________________________________________

Da hører vi fra Allan i løpet av noen dager. Er det noen av dere lesere som har kommentarer til det ene eller det andre, er dere hjerterlig velkommen til å skrive noen ord i feltet under.

Kortmanipulasjon i Østfold?

Under ser du de tre siste spillene fra KM i Østfold i helga.


Ingenting er umulig når det gjelder kortfordlinger i bridge, men at tre slike spill skal komme etter hverandre i de tre siste i en turnering, er i praksis ikke mulig vel?

Hva som ha skjedd skal jeg ikke spekulere i, men saken er sendt til Utvalg for turneringsvirksomhet og de behandler saken. Inntil videre er derfor resultatet fra Østfold og Follo ikke offisielt enda. Trist for spillerne, ikke minst for de parene som kvalifiserte seg til NM par. 

NBF kommer med mer info når utvalget har fattet sin beslutning.Kåre Bogø og Allan Livgård vant KM i Østfold og Follo, men pr. i dag er ikke resultatet offisielt.