Et innlegg fra bloggen Snorre Aalberg Snorre Aalberg

Nytt fra EM i Tromsø

Jeg har sendt en mail til generalsekretær og president der jeg spør om de har noe nytt å meddele omkring EM i Tromsø. Allan forteller at han kommer med en framdriftsbeskrivelse i løpet av uka. Jostein Sørvoll sier følgende:

Hei Snorre

Allan planlegger å sende ut brev til alle som var med på fjorårets festival. Brevet skal fokusere på følgende.
   
  • At EM er årets festival, bare med den forskjellen at de som deltar ikke bare kan konkurrere om et NM , men også om et EM.
  • At årets EM blir en gedigen Bridgefest med tre sideturneringer per dag, bridgepub og festligheter midt i sentrum av byen.
  • At EM avsluttes med Marit Sveaas Open Pairs , der premiene er deltagelse og opphold under neste års kjempeturnering (Marit Sveaas International Bridge Tournament) der NBF har skaffet sponsorer som sikrer et premienudsjett på minst 700 000 

Dersom Allan og du kan koordinere publiseringen ville det være fint.  Da kan vi få dobbel effekt .

hilsen Jostein

______________________________________________________________

Da hører vi fra Allan i løpet av noen dager. Er det noen av dere lesere som har kommentarer til det ene eller det andre, er dere hjerterlig velkommen til å skrive noen ord i feltet under.

Kommentarer

Gratulerer - endelig kommer Marit Sveaas turnering som jeg for 10 år siden foreslo BAK Storturnering skulle omdøpes til - selvsagt etter kontakt med Sponsoren ) "Måtte den leve i 100 år.." Lykke til

Totalt 1 kommentarer

Logg inn for å skrive kommentarer.