Flaks eller hva?

Bocchi - Madala har en egen evne til å komme i rett kontrakt.


_________________________________________________________________

Kristiansand-Søm-Vågsbygd åpner fondet

Vi hadde en entustiastisk bridgespiller i Kristiansand, Per Ove Schei. Dessverre gikk han bort for et par år siden, men han ønsket å bli husket i miljøet i regionen vår. Derfor testamenterte han arven sin til fremme av bridge i Kristiansandsområdet..

Per Ove sin sitt ønske var at mange skulle få nyte godt av disse midlene, så pengene skal ikke brukes til å sponse allerede flinke spillere på dyre turneringer. Derimot ville han at det skulle skapes en sosial ramme rundt arrangementer, på en slik måte at det trakk spillere til turneringsbridge. Også de som kanskje ikke vanligvis spiller så mye.

De tre kommende onsdagene spilles derfor "Per Ove Schei's minneturnering" på Haandverkeren i Kristiansand. Turneringen er åpen for alle og det er selvsagt gratis å være med. De to første kveldene er det gratis kaffe og kake, mens siste spillekveld avsluttes med full middag på fondets regning. 

Vi håper spillere fra Sørlandet stiller mannsterke opp og feirerer oss selv, samtidig som vi hedrer Per Ove sitt minne. Det er vel ikke langt fra verken Søm, Søgne, Mandal, Arendal eller Lyngdal/Farsund?   HER ER LINK TIL PÅMELDING: