Hvor er du, Jostein Sørvoll?

Jostein Sørvoll ble valgt til president i sommer, ikke minst fordi han overbeviste tinget om at han var den rette personen til å styre EM-skuta i havn. Flere styremedlemmer uttalte tydelig at de ikke hadde den nødvendige tilliten til sittende president, men at Sørvoll hadde både kvalifikasjoner og ikke minst, erfaring og kontaktnett til å lede.

Jeg sa i min "velkomsttale" til Jostein Sørvoll at jeg håpet han ble en mer synlig president. Alle som er ny i krevende jobber skal få fredningstid, men nå synes jeg det er på tide at han viser seg fram. Det kan godt hende at han og styret jobber godt i kulissene, men skal EM-prosjektet nå de målsetninger som er satt, må det kommuniseres med oss medlemmer. Tillit er kanskje det aller viktigste for at EM i bridge ikke skal gå i de samme fallgropene som sjakk-OL har gjort.

Knut Brinchmann har tatt utfordringene med det noen har oppfattet som manglende dialog omkring blant annet økonomi, men han er tross alt "bare" en arbeider i denne sammenheng. Det er flott å få vite at promoteringen er bevisst planlagt og at det iverksettes konkrete framstøt mot de største bridgeforbundene i Europa.  Sørvoll som president i NBF og Rune Kufaas som prosjektleder må også etter min mening på banen. Det var tross alt noe annet når Jens Stoltenberg viste ansiktet sitt og ikke sendte varamann Schøtt Pedersen.

Send meg ting og tang!!

Det renner ikke akkurat over av innspill fra det ganske land, for å si det mildt. Jeg klarer ikke å gi et bredt bilde av det som skjer i Bridge-Norge uten at du hjelpe til med å sende meg info fra din klubb og krets. Derfor blir det gjerne spill, historier og bilder fra de tingene jeg er med på selv. Noen klager på at "hver gang en sørlending spiller hjem en kontrakt, skriver du om det på bloggen din.."

Jeg vil mer enn gjerne fortelle om de fra Lofoten, fra Måøy, fra Arendal, fra Statt, fra Karasjokk og fra Bindalen som vinner kontrakter. Da trenger jeg hjelp!!