Juleturneringer

Ønsker du reklame for din klubb sin julebridge, er det bare å sende meg innbydelsen eller linker, så legger jeg ut i menyen til høyre. 

Rett og slett uheldig, kanin!!

Det er sjelden jeg synes synd på kaninen, men her ble det nesten en superb innertier. 

  Doblingen hans betyr "spill ut bordets førse farge, makker". Så så han for seg å underspille kløveresset og få en stjeling.

Joda, Lise Blågestad spilte ut en liten spar og fikk en kløvertass tilbake til kongen. Uheldigvis hadde hun seks spar og da stod det likevel. +1000!!!
     
     

Nesten som på Letohallen

der damene fra Farsund gikk 4600 i beit. Denne er fra Champions Cup og jeg har fått den av Trond Are Nitter. Kontrakten kosta "bare" 3400. Når du spiller med sponsoren på laget, synes jeg Cronier kunne vært litt snillere. (selv om jeg skjønner poenget)  Zaleksi er så vidt jeg vet en gammel mann og han kan jo få hjertestans når spillefører er renons i trumf første gang fargen spilles! Da tror jeg Cronier ville bli dømt, i alle fall for "melding med døden til følge"

Monaco litt for sterke i Champions Cup's plasseringsspill

 Etter uavgjort 30-30 i den første sesjonen, strammet Monaco til i den siste og vant kampen ganske klart. Lars Arthur har lovet meg noen spill, så du får vente i tålmodighet. Du kan klikke på resultatet for sesjonen og få fram slippen.


Norway HEIMDAL BK NOR 3 30 33 12 45
monaco MONACO FMB 0 30 30 43 73

 

Det ser ut det ble spilt bare en sesjon i kampen om syvendeplassen. Norge tapte og ble da nummer åtte i turneringa denne gangen. Ikke noe resultat vi hopper i taket over, men heller ikke helt galt. Det er vel omtrent her vi ligger.

Poland RUCH SA WROCLAW POL 0 22 22 0 22
Norway HEIMDAL BK NOR 0.33 6 6.3 0 6.3Turneringa ble vunnet av Italia (Bocchi - Madala m.fl) som vant med 13 IMP over et overaskende (?) sterkt tysk lag. Her er finalen:

Italy G.S. ALLEGRA ITA 0 16 16 52 68
Germany BAMBERGER REITER GER 4 37 41 15 56

 

 Norberto Bocchi, Massimiliano Di Franco, Giorgio Duboin,
Agustin Madala, Gabriele Zanasi and Alejandro Bianchedi