Ikke kødd meg meg!!!

sa Geir Helgemo til den franske motstanderen. Han redobla og det endte med elleve stikk (kunne holdt han nede på ti)  for den litt ukjente scoren +1800.

Butler kun 1.divisjon

 Jeg likte at det ble publisert butler for bare 1.divisjon. Den viser et mer korrekt bilde av resultatet innbyrdes mellom de beste. I 2.divisjon er nivået meg ujevnt og det er letter å score godt for de beste parene der.
I 1.divisjon henter Nils og Terje fine +1.16 sammenlignet med et snitt av de andre. Fem landslagspar blant de syv beste vitner om at Vennerød har tatt med de beste i troppen sin. Trykk på resultatene under for å få detaljene.


Hilsen fra Ronny etter 1. og 2.divisjonshelga

 

 

I forbindelse med 1 og 2 divisjon 2 helg!!!

Det blir satt opp busser klokken 19 og 21 på fredagen fra Gardermoen til Letohallen, samt på lørdagsmorgen klokken 0845 fra Gardermoen til Letohallen. Dato for den siste helgen av av divisjonsspillingen 2014-2015 er altså lørdag 7 februar og søndag 8 februar. Bussene på fredag den 6 februar. Velkommen igjen.

Vil i sammen slengen takke alle i staben for en skikkelig bra innsats i helgen som gikk. Litt ris og ros, men vi overlever Mange morsomme og ikke minst interessante spill var det også å se i salen. En aldri så liten komedie på lørdagen ble det også.... Håper at alle kom seg vel hjem og at alle kommer seg vel tilbake i februar

(Henta fra Facebook)