Nedtur i VM par

Det så lovende  ut i kvalifiseringen, men i Semifinalen gikk det ikke så bra. 2,5 av de norske parene kom seg gjennom nåløyet. I finalen går det heller ikke særlig bra. Alle er godt under middels, men Glenn og Ulf best på 33.plass av de 54 parene. Det er enda 50 spill igjen, så vi håper på mer glid i morgen:

I B-finalen ligger Simon Gillis og Boye Brogleland på 2.plass halvveis. 42. og 46.plass på Aarmot - Fjellstad og Ellingsen - Eide. De andre norske spiller ikke B-finalen.

I VM damer lå Marian Grude og Louise Nilsen bra an i innledningen, men også de har falt av. De ligger nå på 19.plass av de 22.parene i finalen.

Resultater i link oppe til høyre.

Veldig strenge regler i SM.

 

  I Champions League i fotball kan lagene stille med ulik tropp fra uke til uke. Det ville blitt store protester hvis Steven Gerrard var skadet den ene tirsdagen og med det ble uteslukket resten av serien.

Sånn er det faktisk i vårt Seriemsterskap i 1.divisjon. Jeg skal i barnedåp den første helga og da må min makker gjøre et valg. Han kan stille med reserve for meg i november, men da er jeg ute av laget for godt.

Hvert lag kan kun bruke seks spillere. Thats it. 

Å sette inn en reserve vil normalt svekke et lag, selv om onde tunger vil påstå at å erstatte undertegnede vil være en styrking av et hvert lag han er med på, men det er no så.

Harald Skjæran sier at han ønsker å endre regelen til at lag kan bruke seks spillere hver helg, men står fritt til å bytte en eller flere spillere fra høsten til våren.Jeg går ut fra at en spiller ikke kan spille i en lavere divisjon enn han/huin gjorde i november.

Nok en gang, Harald, fornuftige ord!