Nå begynner alvoret snart

I respekt for dere damer klarer jeg ikke å ta mixturneringer helt på alvor. For meg er det mer breddeidrett fordi det burde ikke være utseende mellom beina som bestemmer hvem som skal få lov til å være makkeren. På den annen side er mixturneringer mer og mer populære, så derfor skal jeg ikke gjøre noe større poeng ut av dette.

På lørdag starter den åpne lagturneringa og der har vi de vanlige sterke lagene med. Monaco kommer også i år til å prege resultatlistene, men det er sikkert minst femten lag som kan vinne. Vi heier på de fem norske som er med.

HER ER ALLE PÅMELDTE LAG PR.ONSDAG

Her er de norske og legg spesielt merke til Geo sitt "Silverfox" som etter forfall fra Kurt Ove Thomassen - Terje Lie har blitt forsterket med Hoffa og Dennis Bilde fra Danmark

Open Teams
Entries received so far from Norway
# Team Name # Team Name # Team Name
1 GILLIS 2 HAUGE 3 KCB
4 NORWAY JUNIORS 5 SILVERFOX    

 

Louise Nilsen og Kristian Ellingsen imponerer i Kina!

Dagens semifinaler er over og der ble Nilsen -Ellingsen på en flott 16.plass. Det holder i massevis til plass i A-finalen som starter i morgen. Så må vi ned til 41.plass for å finne Marianne Harding - Simon Gillis. Det er jeg rimelig sikker på holder til plass i A-finalen.

Så er det stopp med hva jeg kan fortelle deg om opplegget for de øvrige. Det er B-finale også i morgen, men om det er mulig å gå derfra til lørdagens avslutning, er jeg ikke sikker på. Som tidligere finner jeg ingen info og Kristian forteller i en kommentar at det er det så vidt de får vite i Kina også.

Det er bare å følge med på morgendagen og se hva den bringer.

RESULTATER A-SEMIFINALE