LIVE RESULTATER FRA GRAND

 finner du i linken til høyre.

Og Arnt Olav Fidjestøl melder at det er ingenting med Martin Ødegård og fotball. I morgen stiller åtte år gamle Linus på startstreken i en to dagers bridgeturnering. 
Håper noen sender meg et bilde av det!!_____________________________________________________

28.og 44.plass i Vm mixpar

 Jeg synes det er all grunn til å gratulere Kristian Ellingsen og Loiuse Nilsen med 28.plass og ganske akkurat middels i A-finalen. Bare det å komme seg hit er en stor prestasjon som mange gode par ikke klarte. Marianne Harding og Simon Gillis var det andre paret i finalen og de ble nr. 44.

RESULTATER  Loiuse Nilsen med flott innsats i Kina

men alle de andre er der!!

Det norske landslaget kommer ikke opp og fram uten at de beste spiller med hverandre i de største internasjonale turneringene. I det pågående VM er det kun Espen og Boye som er på plass som par. Ellers er Thor Erik Hoftaniska innhentet som reserve på Tislevoll sitt lag. Jeg vet at Boye og Espen sponses og Hoffa har vel også tilgang til pengebinger, hvis jeg ikke tar feil.

Skal Norge få et landslag tilbake i verdenstoppen, må det gjøres grep fra NBF. I Kina burde Norge stilt med to lag. Norge A: Espen-Boye-Terje Lie- Nils Kvangraven og Norge B: Hoftaniska- Charlsen- Terje Aa - Allan Livgård. 

Jeg skjønner 100% at de fleste av disse ikke har økonomisk ryggrad til å prioritere som de i utgangspunktet hadde ønsket. Reise og opphold er en side av saken, tapt arbeidsinntekt er den andre.Familiære forpliktelser er en tredje. Skal vi komme tilbake må NBF skjønne at vi må delta der de andre nasjonene har sine spillere, nemlig i VM, EM, Cavendish og Nationals. 

Det er ikke alle som er enig med meg i at forbundet må bruke penger på landslaget, men da må de samme ikke klage når resultatene i mesterskap uteblir. For det komme de til å gjøre om det ikke taes grep. Det er ingenting som tilsier at de parene jeg nevner over skal bli nevneverdig bedre i framtiden uten at det satses. Det holder ikke å spille SM og noen lokale parturneringer.