Fin trumfreduksjon av Roy Welland

 

  Jeg blir alltid imponert over spillere som klarer å lese den aktuelle sitsen så godt. Her var det kanskje ikke så vanskelig å plassere nord med både kløveresset, hjerterdamen + lengde og ruter konge, men likevel.

Trykk på spillet og kos deg. (Spill 7, Åpent rom om du får opp hele scoretabellen)

Det ble ei beit til slutt, men tre hundre poeng spart.
     
     

Meldeprøve fra Nils sin side

Når jeg leser slike "oppgaver", skjønner jeg hvorfor norske spillere og par går så mye beit i slemmer. Jeg passer 5kl hundre av hundre ganger. Ikke fordi det ikke kan stå 12 stikk, men jeg vet ikke hvor mange esser vi har. Og heller kan jeg ikke få undersøkt. I min verden er det å gamble når man tar en sjanse og gjetter uten å ha den ringeste anelse om oddsen sin. Joda, jeg har to esser i oppgaven under, men uansett hvordan en snur og vender på korta er og blir det en minimumshånd for 11-14 NT, i alle fall når du har vist fem kløver. Og når makker valgte å gå ned i 5kl kan jeg ikke skjønne at jeg har noe mer i bidra med.

Gå inn på NILS KVANGRAVEN sin side og send inn svar du også.


Er norske spillere bedre i par enn i lag?

Jeg har en følelse av dette, men kan ikke dokumentere. Siste helnorske medalje internasjonalt var i alle fall EM par og i Kina er det mange norsk par langt oppe på resultatlista etter fem sesjoner. Det er fem nye i morgen, før feltet deles i A-Semi og B-Semi.


RESULTATER ETTER KVALIK DAG 1Odin og Espen er best av de norske så langt

Ladies only

Piker, vin og bridge i Stavanger. Dette høres ut som Kaninens Atlantis, men det er singelturnering reservert kun damer. Bodil Fossan best av alle.

RESULTATERVinneren, her med ektemann Bjørn