Klukken briljerer!!

Det er noen som sier at jeg skriver for mye om de spillerne jeg kjenner, men det er nå en gang sånn at jeg bakspiller vennene mine. Har noen  fine spill fra ANDRE spillere, er det bare å sende inn.

Jeg har skrevet om Marius Klukken Skree før, men da har det gjerne vært andre poenger enn positive bridgeopplevelser. Gutten er et fyrverkeri og han sliter med selvtilliten. Ikke det at han mangler den, men han har alt for mye selvtillit. Det kan jo i noen sammenhenger være en gave, men ydmykhet er en fin ting når en skal lære seg dette spillet. Når sant skal sies, er det framgang å spore. Jeg har hørt at han har lyttet til innspill fra f.eks Norgesmestre, men det å overdrive at han står med lua i handa uansett hvem de andre tre rundt bordet er.

Gutten har også talent og når han får gått av seg barnesykdommene, kan han blil rett så flink. Bare se her.

  Det kom hjerter ut til kongen og Klukken avblokkerte med tieren. Hadde vest spilt en liten kløver, ville dette spillet gitt en beit og inn i glemmeboka, men kløverdame blokkerte fargen. Mer kløver til kongen og øst skifta spar seks til ti og konge.

Så hjerter til nieren og ruter til damen i posisjonen under.
     
  Vest var market med 5-5  svart, så nå tok Klukken i nord av seg sparesset og kasta en hjerter i bordet. Ruter til konge, ess og en fjerde til øst.

Han hadde bare hjerter igjen og måtte gi bort enda en hjerterfinesse. 9 stikk og 100% i MP.

Småpent, spør du meg.