VISMA-PRISEN TIL ESPEN LINDQVIST

Nils Kvangraven fikk i år 10.000,- i støtte til bridge fra sin arbeidsgiver. De pengene kunne han i utgangspunktet bruke som han ville, men Nils valgte å opprette en VISMAPRIS for beste spill under årets EM. Det vanket belønning til både spillefører og journalist.Foto: Nils KvangravenSelve artikkelen finner du på NILS SIN HJEMMESIDE under overskriften "I VERDENSTOPPEN". Gratulerer til både Espen og GEO.

Nå braker det løs!!

 Bridgfefestivalen er vårt sporslige høydepunkt, men det er også en arena der vi skal vise mangfoldet i hobbyen vår. For noen er medaljer og premier det viktigste, for andre er det sosiale aspektet minst like betydningsfullt. Det er kortspilling fra tidlig formiddag til et godt stykke ut på kvelden, men for de aller fleste er det viktig å treffe (igjen) gode venner. 

Den desidert største turneringer er mixen og i morgen tidlig (lørdag) er det ikke mindre enn 214 par som skal gjøre opp om seieren. Det er to litt mindre høytidlige turneringer som tjuvstarter og det er ÅPNINGSTURNERINGA (93 par) og GOLFBRIDGE.


Jeg vet ikke i hvor stor grad jeg kommer til å legge ut lenker til de ulike turneringene her, men uansett er alt å finne på

FESTIVALSIDENE.

I mixen er Geir Helgemo og Siv Thoresen storfavoritter, men i en turnering med 214 par vil det være en god del tilfeldigheter ute å går. Det som er bra er at turneringa spilles som monrad, slik at mot slutten er det de beste som avgjør i innbyrdes oppgjør. Jeg tør ikke en gang begynne å tippe.

Herfra ønskes alle lykke til med de turneringene de skal spille. Målsetningene er som tidligere sagt helt sikkert ulike, det samme med ambisjonsnivået. På den andre siden er bridge en konkurranseidrett og alle som er med må ha som mål å få så mange stikk som mulig i så gode kontrakter som mulig. Arrangøren med Inger i spissen ønskes også lykke til. På alle måter.