Vinterferie

så det blir stille her noen dager.

I mellomtiden kan du melde på deg og makker til EM i Tromsø.________________________________________________________________

Her lurte jeg kaninen godt!!

 

  Kontrakten var den samme og mot 6hj spilte begge bord ut kløverdamen til esset. På det ene bordet stakk spillefører og spilte en spar til knekt og dame. Mer kløver til esset, tre ganger trumf og han var hjemme på den tredje. Så seilte sparkongen rundt. 12 lette stikk.

Jeg satt vest, men da kaninen spilte spar til knekten, stakk jeg med esset! Mer kløver. Så hjerter til kongen, spar konge og mer spar. Da jeg fulgte med et lite kort var han dømt til å gå beit fordi han trumfa lavt og regna med at damen skulle falle.

Teppe og en fin skalp i beltet mitt.
     
     

Påmeldingene til EM begynner å tikke inn

 

      Det er gledelig at påmelding til sommerens EM har startet å komme og nå er det superviktig at hver eneste av dere som har tenkt dere oppover, ikke nøler med å melde sin ankomst.

Vi vet av erfaring av folk trekker folk, og når påmeldingstallene stiger, virker det motiverende på nølere. I forhold til utlendinger er det også viktig å vise at vi nordmenn stiller opp,

Dette arrangementet er 100% avhengig av at de som pleier å reise til Bridgefestivalen, booker om i år og kommer til Tromsø.

KJØR PÅ, FOLKENS!!!

GeO kommer med sin faste makker fra New-Zealand. Det liker vi. Kryztof Martens (Geir og Tor sin mentor) er påmeldt. Det er likevel ikke toppene som skal bære EM 2015, det er oss som neppe vinner verken gull eller bronse.
     


Jeg er enda ikke fornøyd med vinduene som viser antall påmeldte. Det er for lite og for rotete, men jeg vet at EBL sin gamle løsning også skal brukes. Det håper jeg blir stresset.

Er det noen fra styret, fra prosjektet eller fra NBF sin administrasjon som ønsker å si noe om framdriftsplaner og viktige milepæler i nærmeste tid, er det mer enn hjertelig velkomment.

Slava Cup 2015

er en av de største russiske turneringene. Tor og Geir har pleid å bli invitert sammen med Monaco, men i år er de ikke med. Jeg vet ikke hvorfor.

HJEMMESIDE  RESULTATER LAG
_______________________________________________________