Et innlegg fra bloggen Snorre Aalberg Snorre Aalberg

Påmeldingene til EM begynner å tikke inn

 

      Det er gledelig at påmelding til sommerens EM har startet å komme og nå er det superviktig at hver eneste av dere som har tenkt dere oppover, ikke nøler med å melde sin ankomst.

Vi vet av erfaring av folk trekker folk, og når påmeldingstallene stiger, virker det motiverende på nølere. I forhold til utlendinger er det også viktig å vise at vi nordmenn stiller opp,

Dette arrangementet er 100% avhengig av at de som pleier å reise til Bridgefestivalen, booker om i år og kommer til Tromsø.

KJØR PÅ, FOLKENS!!!

GeO kommer med sin faste makker fra New-Zealand. Det liker vi. Kryztof Martens (Geir og Tor sin mentor) er påmeldt. Det er likevel ikke toppene som skal bære EM 2015, det er oss som neppe vinner verken gull eller bronse.
     


Jeg er enda ikke fornøyd med vinduene som viser antall påmeldte. Det er for lite og for rotete, men jeg vet at EBL sin gamle løsning også skal brukes. Det håper jeg blir stresset.

Er det noen fra styret, fra prosjektet eller fra NBF sin administrasjon som ønsker å si noe om framdriftsplaner og viktige milepæler i nærmeste tid, er det mer enn hjertelig velkomment.

Kommentarer

10 % rabatt frem til 1. Mars, så meld dere på innen det. Etter den datoen tar også EBL over påmeldingen, så da får du visningen du ønsker Snurr!

Totalt 1 kommentarer

Logg inn for å skrive kommentarer.