Codan Cup (NM Klubber) . Finalen begynner torsdag kl 09.00

Her er programmet:

Torsdag 28. mai    
Åpning av mesterskapet
       
1. Kamp 1/2 Runde   09:00-10:55
  2/2 Runde   11:10-13:05
       
2. Kamp 1/2 Runde   14:20-16:15
  2/2 Runde   16:30-18:25
       
3. Kamp 1/2 Runde   18:40-20:35
       
Fredag 29. mai    
3. Kamp 2/2 Runde   09:00-10:55
       
4. Kamp 1/2 Runde   11:10-13:05
  2/2 Runde   13:20-15:15
       
5. Kamp 1/2 Runde   16:30-18:25
  2/2 Runde   18:40-20:35
       
Lørdag 30. mai    
6. Kamp 1/2 Runde   09:00-10:55
  2/2 Runde   11:10-13:05
       
7. Kamp 1/2 Runde   14:20-16:15
  2/2 Runde   16:30-18:25
       
NM-BANKETT og PREMIEUTDELING 20:00


Det sendes en kamp på BBO fra hver runde, og det vil overraske meg om den første ikke er fra innbyrdes mellom de to Heimdalslagene. 

Her er første kamp:

RUNDE 1

Bord

 

Hjemmelag

 

Bortelag

 

Overføring på BBO

1

 

Heimdal BK 3

-

Heimdal BK 1

 

 

2

 

Sunndalsøra BK

-

Fosnavåg BK

 

 

3

 

Arendals BK

-

Ski BK

 

 

4

 

TopBridge BC

-

OBK/Kløverknekt

Tonje oppsummerer Nordisk

Av Tonje Brogeland

Hei Snorre,

Tusen takk for gratulasjonen!

Mesterskapet gikk uten noen problemer og både hotell og spillelokaler var veldig bra.
Tone og jeg sitter igjen med en følelse at vi har spilt greit. Systemet satt og det var ingen missforståelser som gjorde at vi hadde stygge spill.Tone glemte systemet en gang- og det ble dyrt. Det er vel heller det å vurdere kortene rett som vi trenger erfaring med. Hvilke kort er verdt en melding til? Dette er noe vi kommer til å øve på videre frem mot EM i Tromsø hvor vi stiller med samme lag. Tone og jeg skal også spille NM damepar.

Vi spilte alle kampene, og det gikk greit. Det hadde vært veldig lite spilling dersom det hadde vært et tredjepar som reiste, så jeg synes NBF løste problemet veldig bra med å sende Kristine. Den vanskeligste kampen hvor vi alle begynte å bli trøtte var kvledskampen mot Sverige. Her var det nok iallefall min kondis som fikk kjent det, og vi gikk på et stor tap. Hadde vi klart uavgjort i den kampen, hadde sølvet vært vårt. En skikkelig dårlig kamp tålte vi altså ikke, selv om vi mot de dårligste lagene (Island og Færøyene) tok mer enn både Danmark og Sverige klarte.

Kristine som Playing Captain fungerte veldig bra. Det ga oss andre en trygghet i at vi kunne si fra oss en kamp, noe som ikke skjedde. Hun jobbet hard for at vi skulle fungerte og hadde møter med oss før og etter kampene. Hun hadde også møter med "Hjemmeværende Kaptein" Tormod.

Det åpne laget var flinke til å gå igjennom spill med oss, og vi var mye sammen med hverandre. Det fungerte flott, og vi var samlet som nasjon når vi var ute og spiste.

Nå er det nytt BIN blad som står for tur, før vi reiser nordover for å ta stikk.

Ha en god sommer Snorre!

mvh Tonje

Gunn Tove oppsummerer egen innsats

Av Gunn Tove Vist

Hei :)

Her kommer noen kommentarer fra Stine og meg.

Vi kan vel ikke si at vi er fornøyd med plasseringen, men vi er stort sett fornøyd med egen spilling. Vi hadde bare en dårlig kamp. Det var den første kampen mot Sverige som ble spilt sent fredag kveld. Jeg slet med hodepine og dårlig form, særlig denne kampen. Det sier seg selv at det er vanskelig å ta igjen når en får bare 2,4VP mot en av de argeste konkurrentene.

Spilte ok i andre kamp mot Danmark, men fikk grisebank av aggressive damer. De 6 andre kampene var gode kamper :) Vi er fornøyd med at vi ikke lot oss knekke etter en dårlig kamp mot svenskene. Er også veldig fornøyd med at vi klarte å score stort de 4 kampene mot de dårligste lagene.

Vi kommer til å jobbe videre med fast BBO-spilling en gang i uka i tillegg til divisjon og enkelte live turneringer. Vi må jobbe med å spille bra selv når vi er slitne. Vi må også jobbe med å være stabil over lang tid.

Sølvet kunne hver enkelt på laget ha fikset med å rette opp et spill eller to, men gullet var det langt frem til. Danskene har en annen økonomi og har satset hardt på de 3 parene som skal spille VM senere i år.
Det er synd at NBF ikke har penger til å sende 6 spillere, men man må gjøre det beste ut av situasjonen. I og med at Finland trakk laget sitt ble ikke programmet så tøft som det så ut som. Heldigvis for oss, men det var veldig betryggende å ha med Kristine som kaptein om uhellet skulle være ute.

Stemningen i laget var god. Selvfølgelig var det ingen jubel etter den første Sverigekampen, men vi reiste kjerringa og tok dem neste gang vi møttes. Oppholdet og Færøyene var fantastisk. Fint hotell med gode senger, dyner og puter. Personlig vekkesau utenfor vinduet hadde vi også :) Vi har en plan om å tilbake til Færøyene i 2027 for å hente hjem gullet :)

Neste store oppgave for Stine og meg er EM damelag i Tromsø. Også der skal vi spille på lag med Tone og Tonje så det gleder vi oss masse til.

Mvh Gunn Tove